Nieuwe websites voor 2016 om te bezoeken

messiah-for-all-2015-feb-11

Relating to God - blog (WordPress website)
Relating to God – blog (WordPress website)

Een jaar na de opening van de website Messiah for all (Messias voor allen), een Engelstalige website die zich voornamelijk richt op de Messias, opende nog een Engelstalige website gericht op de hemelse vader van de Messias. Hiertoe brachten  een website en een blog met de naam Relating to God hun eerste artikelen in maart 2016.

Die twee websites richten zich elk in de Engelse taal op een specifiek onderwerp en proberen informatie te geven aan mensen die meer te weten willen komen over God en over Jezus Christus.

In deze tijden hebben veel mensen zeer veel vragen die ze graag zouden weten beantwoord. Om die reden is er deze maand een nieuwe website gepresenteerd aan het grote publiek waar ook naast het Engels een plaatsje is voorzien voor het Nederlands, want op dat gebied zijn er veel te weinig Nederlandse blogs.

Anders dan de vorige bovengenoemde websites is de nieuwe website er vooral voor mensen met veel twijfels, zich afvragende atheïsten, niet-gelovigen maar is het ook een plekje voor al diegenen die geïnteresseerd zijn in spirituele zaken. Het biedt niet alleen veel vragen, maar hoopt genoeg mensen bereid te vinden om hun standpunten ook naar voor te brengen. Naast de vragen die het voor legt brengt het zelf een overzicht van mogelijke antwoorden.

De titel komt uit het uur dat men wil geven om antwoorden te geven aan degenen die veel vragen hebben. “Questiontime- Vragenuurtje” presenteert de vragen en probeert er ook dieper op in te gaan, in de hoop dat de lezer of bezoeker van de site redelijke antwoorden zal kunnen vinden.

Mogen wij u aanraden de site te gaan bezoeken. Wees ook niet bang om het gesprek aan te gaan of om uw eigen mening te geven. Alle opmerkingen zijn er welkom.

> Questiontime- Vragenuurtje

question-time-20161201-opening-day

 

+

Engelse versie van deze aankondiging : English version of this announcement: New websites for 2016 to take in mind and to visit

++

Aanverwant

A popular television programme and a new website

Who does not know the popular topical debate television BBC programme “Question Time” based on BBC Radio 4‘s debate radio programme Any Questions?, which is usually broadcast on Thursday evenings on BBC One after the late news (and slightly later in Northern Ireland). Repeats are usually broadcast in the following days on BBC Two and BBC Parliament. […]

New platform for questions and answers

On the first of December 2016 a new platform saw its light on WordPress. It is a place where questions will be posted and where will be looked at possible answers to many questions that keep many people busy all the time.

+++

Save

Save

Save

Save

One thought on “Nieuwe websites voor 2016 om te bezoeken

Geef een reactie - Give a reaction

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.