Vindt meerdere teksten van ons ook op andere websites

Wij naderen het einde van het seizoen en bij afsluiting van een werkjaar hoort er een overdenking.
De Belgische Broeders in Christus wensten in het seizoen 2013-2014 hun geloofsgemeenschap meerdere kansen geven om met geloofsgenoten te vergaderen. Onze pogingen om de verscheidene soorten Christadelphians samen te brengen is spijtig genoeg niet gelukt, door het hardnekkig verzet van een man uit het noorden van Europa en zijn organisatie.

Onze kleine gemeenschap werd ook geconfronteerd met een een vroegtijdig overlijden van een jongeling onder haar broeders en zag ook twee broeders terug naar hun moederland trekken. Wij hopen dat zij in Wales en Engeland ook fijne tijden tegemoet gaan.
Ook al mogen wij uitgedund uit de strijd van het jaar gekomen zijn laten wij ons niet doen en gaan verder door met de verkondiging van het Goede Nieuws.
Voor de bezoekers van de ecclesia site willen wij ook de andere websites kenbaar maken, waar zij zowel van onze medebroeders als andere schrijvers ook nog interessante lectuur kunnen vinden.

Op de verscheiden websites verkondigen wij ook verder het Woord van God en trachten wij in te gaan op actualiteitsgebeurtenissen en onderwerpen die op dat ogenblik de aandacht in de pers of media krijgen.

Meerdere levensvragen zullen daar voorzeker in de toekomst onder de loep genomen worden. Hierop willen wij dan ook ernstige antwoorden geven die aan de lezers zullen kunnen aantonen dat wij positieve vooruitzichten mogen verwachten.
Warm aanbevolen.
Iedereen veel leesgenot en een aangename zomer toewensend, kijken wij uit naar een fijn terugzien na uw en onze vakantie.

Broeders in Christus

Beste lezer,

Nu voor velen de vakantie er aan komt en meer tijd om te lezen brengt, willen wij u er graag aan herinneren dat wij teksten aanbrengen op meerdere websites.

Love of Reading Liefde voor het lezen (Foto credit: Lel4nd)

Naast deze Broeders in Christus paginas voorzien wij ook onze ecclesia website, waar u uitgebreide artikelen vindt alsook meer gegevens over onze diensten er in besproken onderwerpen: Ecclesia Brussel-Leuven

Op die website hebben wij nu juist een langere reeks afgesloten over het gebed. Daarbij kijken wij naar wat aanbidding inhoudt en tot wie wij horen te bidden op welke wijze.

  1. Vertrouwen, Geloof, Roepen en Toeschrijving aan Jehovah #1 Konings Geloof
  2. Vertrouwen, Geloof, Roepen en Toeschrijving aan Jehovah #2 Aanroepen van de Naam van God
  3. Vertrouwen, Geloof, Roepen en Toeschrijving aan Jehovah #3 Stem van God #2 Instructies en Wetten
  4. Vertrouwen, Geloof, Roepen en Toeschrijving aan Jehovah #3 Stem van God #3 Ernstig te…

View original post 3,172 more words

Geef een reactie - Give a reaction

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.