Op weg naar een nieuw seizoen

Van ons zal men niemand horen klagen over de prachtzomer die wij mochten hebben. De zomer kon niet stuk en de droge periode maakte ook dat velen van ons met minder pijn door het leven mochten gaan.

Na heerlijke temperaturen die zelfs tot 35.4°C opliepen konden wij ook nog genoeg schaduw vinden om veilig van de zon te vinden, welke zich ook wat meer uren liet zien, namelijk 298.2 uren.

Starbuckswinkel in Brussels AirportOf wij ook zonnige vooruitzichten met de ecclesia zullen mogen beleven zal een andere zaak zijn. Één donkere wolk is het weg vallen van onze ontmoetingsplaats in het tankstation te Heverlee, Leuven. De uitbater is over gegaan op een in pandgave zodat de Quisine weg valt en vervangen is door Burger King en Starbucks. Dat maakt dat wij verplicht worden op zoek te gaan naar een andere ontmoetingsplaats. Mits onze erbarmelijke financiële toestand is dat niet zo makkelijk en kijken wij uit naar een openbare plaats waar wij toch een hoekje in redelijke afzondering of stilte kunnen vinden.

Grand Place, Mons (Hainaut) 02.jpgVoor de diensten op zondagmorgen mogen wij gelukkig nog op broeder Steve in Mons rekenen, waar wij dan na de dienst in de stad ook enkele lekkere plekjes hebben om samen een maaltijd te hebben.

Betreft Nivelles of Nijvel, hopen wij dat die plek nog lang ter beschikking zal blijven. Het is dus nog steeds een mogelijke trekpleister.

Aangaande het samenwerken met de Jeshuaisten en een mogelijk delen van een synagoge hebben de recente aanvallen tegen Joden en niet-tinitariers de rabbijn en mogelijke financier er van weerhouden om in België een vestiging te voorzien. Dus daar hoeven wij niet op te rekenen.

2016/07/11 Start of a new Facebook page, from the Belgian – Christadelphians / Aanvang van een Facebook pagina van de Belgische Christadelphians

In ieder geval hopen wij dat wij u hier op dit platform en op onze Broeders in Christus site mogen blijven aantreffen. Door dat er geen automatische plaatsingen van gebrachte publicaties meer kunnen gebracht worden op ons Facebook profiel kan men daar niet meer zien wat wij gepubliceerd hebben. Wel zal er op de Facebook pagina’s ‘Christadelphians‘ en ‘Christadelphia‘ een melding gemaakt worden. Mogen wij Facebook gebruikers dan ook verzoeken deze pagina’s te noteren en te ‘Liken’. Best kan men zich rechtstreeks op WordPress inschrijven om rechtstreeks nieuwsbrieven te ontvangen, zodat u rechtstreeks verwittigd wordt van een nieuwe publicatie.

Wij zullen het ten zeerste waarderen indien u met ons verbonden blijft op de een of andere manier. Het fijnste zou natuurlijk ook zijn dat wij u in levende lijve mogen ontmoeten op een van onze vergaderingen.

Indien u er ietsvoorvoelt om bij u thuis een huiskerk op te richten zullen wij u daarbij zeer graag ten dienste staan. Op zulke wijze zal het Goede Nieuws dan ook verder verkondigd kunnen worden.

+++

Hoe anderen keken op het zomerweer

  1. De trend deze zomer: de opblaasbare botsauto!
  2. Warmte…
  3. zomerhitte
  4. Global warming en meer
  5. voor hen die niet houden van avond zon en verkiezen om terug verschillende uurroosters te hebben in de zomer en in de winter, welke economishc de consument meer belasten: Zomertijd mogen ze afschaffen. Wintertijd vind ik wel lekker.
  6. Dit doen BN’ers met het bloedhete weer
  7. The Second Autumn… De tweede herfst…
  8. 10 Tips om Minder Plastic te Gebruiken #stopmetplastic – een zak waar wij dit nieuwe seizoen ook meer aandacht zullen aan schenken en al beginnen door in onze Mons ecclesia die koffiezet toestellen die met capsules werken te voorzien met herbruikbare vaatwasmachiene bestendige capsules te voorzien.

 

4 thoughts on “Op weg naar een nieuw seizoen

Geef een reactie - Give a reaction

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.