Geen eigen Facebook profiel meer voor de Vrije Christadelphians

Vandaag merkten wij dat het Facebook profiel van onze kerkgemeenschap verdwenen is. Volgens de Nederlandstalige nota van Facebook en verdere persberichten lijkt het ook dat Facebook enkel nog mar individuen de kans wil geven om te posten op Facebook. Dit maakt dat er heel wat beperking op de berichtgeving komt.

Ad Age schreef

Facebook to Push Friends’ Posts Higher, Likely to Publishers’ Detriment

&

Facebook Signals Institutions Are Out, Individuals Are In

 

Net als de meeste uitgevers en veel instellingen nu voor schut zijn geplaatst en de kans verliezen,zoals wij, om meldingen te plaatsen van nieuwe artikelen moeten wij nu ook een nieuwe weg zoeken om de abonnees via Facebook te verwittigen van een nieuwe publicatie.

We hebben veel lezers die zijn ingeschreven voor kennisgeving van nieuwe artikelen, via Facebook. Door dat deze organisatie nu hun dienst aan non individuen stopt  hebben ook wij geen dergelijke manier om hen te melden van een nieuw artikel.

We hopen dat onze Facebook-abonnees een nieuwe manier zullen vinden en aanwenden  om onze aankondigingen van nieuwe publicaties in hun e-mail box te krijgen.

Een mogelijkheid die wij nu open gesteld hebben is via het aansluiten op onze nieuwe Facebook-pagina: https://www.facebook.com/freechristadelphians

One thought on “Geen eigen Facebook profiel meer voor de Vrije Christadelphians

Geef een reactie - Give a reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.