Buitenlandse bezoekers in de Anderlechtse ecclesia

De aanwezige volwassenen op de meeting van 25 mei 2024

Vorige zaterdag mocht de Anderlechtse ecclesia een mooie actieve dag beleven waarbij ze het bezoek van twee buitenlandse gasten mochten genieten.

In onze Belgische gemeenten is dit heugelijk nieuws om tijdens de dienst, voor het Breken van het Brood, nog eens buitenlandse gasten aanwezig te hebben. In onze ecclesia is het al een hele tijd geleden dat wij nog Australiërs over de vloer mochten hebben. Ook is het al een hele tijd geleden dat wij met meerdere buitenlanders in Brussel stad of in Brugge zijn samen gekomen om samen het brood te breken.

Dat dit nu in Anderlecht mocht gebeuren is een mooi signaal en geeft ons hoop. Laten we namelijk hopen dat dit de aanvang mag zijn om terug een bloeiende gemeenschap te hebben waar we broeders en zusters uit alle windstreken zullen mogen ontvangen.

Voor ons is het wel droevig dat van de 27 Belgische abonnees op ons gedrukt Nederlandstalig tijdschrift “Met Open Bijbel” nog we niemand daar of in Leuven, Mons of Nivelles mochten begroeten. Wat zouden we het fijn vinden moesten we van hen toch ook wat meer zouden horen.

Geef een reactie - Give a reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.