Enige fijne reacties op ons papieren tijdschrift “Met Open bijbel”

Op het internet zijn wij al enkele jaren bezig, om via het wereldwijde web meerdere mensen te bereiken en verschillende teksten ter beschikking te stellen. Hier krijgen wij niet zo veel positieve opmerkingen binnen. Wel geven wij toe dat het fijn is dat wij toch enkele mensen mogen vinden die de “Like” knop indrukken. Dit moedigt ons verder aan.

Ook is het fijn reacties over onze gedrukte bladen te krijgen.

Graag delen wij even enkele binnen gekomen opmerking over “Met Open bijbel”

In onze kerk lag op de boekentafel ‘Met Open Bijbel’. Iemand zei dat ik het zomaar mee mocht nemen. Ik ben er erg blij mee. Het is heel mooi en ik leer er veel van. Mag ik het verder ontvangen?

Zij die graag ons papieren blad per landpost willen ontvangen willen wij dit graag toezenden.

Een oom van mij is overleden. Bij het opruimen van zijn spullen kwam ik een proefnummer tegen van ‘Met Open Bijbel’. Het is net wat ik nodig heb! Mag ik abonnee worden in zijn plaats?

Indien mensen te oud zijn geworden of gestorven zijn kunnen abonnementen verder doorgaan naar familieleden.

Weet ook dat als u een van onze abonnees bent u het blad gerust ook met anderen kan delen. Het doorgeven van het blad kan ook helpen om verder het Goede Nieuws te verspreiden en ons kansen te geven om meer  mensen te bereiken.

Bij mijn vriendin zag ik het boekje ‘Met Open Bijbel’. Ik mag het van haar lezen, maar ik wil het graag zelf hebben. De achtergrond artikelen vind ik heel boeiend. Het ziet er heel mooi en verzorgd uit. Kan ik abonnee worden?

Ook als u “Met Open Bijbel” nog niet kent, kan u steeds een proefnummer aanvragen. Met alle plezier zullen wij dan een nummer toezenden.

Met Open Bijbel is een uitgave van Broeders in Christus en verschijnt 5 maal per jaar. Het heeft als doel belangstelling te wekken voor de Bijbel en aan te sporen tot het zelf lezen van Gods boodschap daarin.
Een abonnement is gratis.
Vrijwillige bijdragen in de verzendkosten of om ons werk te steunen, zijn steeds welkom en kan u overmaken naar courantrekening van de Argentabank: Giro BE37 9730 6618 2528 met melding “Broeders in Christus” en ofwel “steunbijdrage” of “abonnement Met Open Bijbel”

*

Ons adres:

Belgische Christadelphians

Foksweg 14

B.3061 Leefdaal

Vlaams-Brabant

België

One thought on “Enige fijne reacties op ons papieren tijdschrift “Met Open bijbel”

Geef een reactie - Give a reaction

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.