Vlaamse Broeders Googlesite opgepoetst

Sinds Multiply er de brui aan gaf om in te staan voor hen die op blogs wat te vertellen hadden hebben wij niet alleen andere manieren gezocht en gevonden om onze boodschappen over te brengen.

Voor de ex-MSM sites (Windows Live Spaces) op Multiply gingen wij over naar de Broeders in Christus en de ecclesia site Christadelphians op WordPress. 2 nieuw gecreëerde Multiply sites brachten wij samen onder bij Blogger op eerst Christadelphian World om later te veranderen naar “Our world“. Probleem stelde zich wel bij die overgang dat al de linken naar andere artikelen waardeloos werden door dat zij de bezoekers niet naar een nog bestaande plaats brachten.

Voor de website van de Vlaamse Broeders in Christus was dat een probleem. Plots werden alle linken waardeloos. Maar om ze allemaal te veranderen zou veel tijd in beslag nemen. Zo kwamen wij er niet toe om ze naar nieuwe werkende linkadressen om te zetten. Tot nu. Want heden kunnen wij u mededelen dat alle linken nu weer zouden moeten werken. Wij hebben ons best gedaan om de site op te poetsen en hebben zelfs meerdere nieuwe artikelen toegevoegd.

Voor ons is het duidelijk dat prediking noodzakelijk is en dat wij meer mensen kunnen bereiken via het internet. Ook al krijgen wij misschien niet veel reacties op al onze geplaatste geschriften hopen wij toch iets te kunnen losmaken in het hart van mensen en hen tot het geloof in Jezus Christus te kunnen brengen. Naast de regelmatig geplaatste artikelen op de blogs is het goed om te kunnen verwijzen naar overzichtsartikelen. Met de nieuw aangebrachte artikelen op de Vlaamse website van de Broeders in Christus hopen wij daar een goede oplossing voor gevonden te hebben. Vanuit de WordPress sites Broeders in Christus en deze ecclesia site zullen wij dan ook naast linken tot onze oude Googlesite van de Belgische Christadelphians nu ook linken plaatsen naar de artikelen van de Vlaamse Broeders in Christus.

Hierbij willen wij u uitnodigen om een kijkje te nemen op deze opgefriste Googlesite van de Vlaamse Broeders in Christus en daar volgende artikelen te vinden om te lezen:

+

Aanverwante lectuur

 1. Beëindiging MSN Spaces brengt overstap mee naar WordPress
 2. Overstap van MSN Spaces naar WordPress.com
 3. Overgenomen en geïntegreerd in Multiply
 4. Beweging in de Ruimte
 5. Transfer website geopend op Blogger
 6. Welkom tot Christadelphian World
 7. Vernieuwde Christadelphian Wereld
 8. Gedachten, aanhalingen en Bezinningsteksten
 9. Vind ons in het vervolg meer op WordPress sites
 10. Hallo Wereld! – overdracht van de pagina’s van Microsoft Network Spaces naar Belgische Christadelphians Ecclesia Leuven WordPress web pagina’
 11. 200ste artikel op Ecclesia website
 12. Broeders in Christus 2016 jaaroverzicht
 13. Einde van achtjarige Multiply relatie
 14. Samen delen van informatie en gedachten
 15. Bijbelvorsers uitkijkend om meerdere lezers te bereiken
 16. Denken aan het ontbinden van de Vereniging voor Bijbelstudie: Bijbelvorsers
 17. Plaatsing van oudere artikelen

Geef een reactie - Give a reaction

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.