Transfer website geopend op Blogger

Zoals wij al eerder meldden zal het Multiply verhaal op 1 december ten einde lopen.

De Belgische Christadelphians voorzagen daar twee Journaals en brachten op de groep Christadelphians en op Bijbelonderzoekers regelmatig berichten. In totaal zijn er daar zo een 4000 artikels geplaatst, die nu in overdracht tijdelijk op een Blogger website worden geplaatst. Om ze echter op WordPresste plaatsen zullen wij dat manueel moeten doen, omdat bij een voorgaande test al de tags van Multiply in WordPress werden opgenomen als Categorieën. Ondoenbaar dus. In geval wij een manier zouden vinden om automatisch alle tags ofwel als tags te laten opnemen of te verwijderen zou het wel makkelijker zijn om de postings in WordPress over te brengen. Indien iemand een oplossing zou hebben is die welkom.

Image representing Blogger as depicted in Crun...

Zo lang de teksten niet juist overgebracht kunnen worden op WordPress zullen zij gestationeerd moeten blijven op de nieuwe Blogger site Christadelphian World, waar wij ze al of niet openbaar zullen maken.

Indien er vraag is achter het openbaar maken van de artikelen zullen wij deze leesbaar of zichtbaar maken in de Blogger Website, zo lang zij niet overgeplaatst zijn.
Als u graag inzage in de artikelen zou hebben, a.u.b. laat het ons weten, zodat wij u ten dienste kunnen zijn en de artikelen ter beschikking kunnen stellen op de Blogger site: Christadelphian World

Een grote vraag bij het plaatsen van artikelen is of er genoeg interesse is voor Nederlandstalige artikelen. Volgens de statistieken krijgen die namelijk weinig aandacht. Nochtans hebben wij de Broeders in Christus Website gemaakt om daar toch hoofdzakelijk Nederlandstalige artikelen te plaatsen alsook artikelen die niet rechtstreeks te maken hebben met de besproken onderwerpen in de ecclesia.

Op deze site hopen wij namelijk zo veel mogelijk teksten te plaatsen welke in de actualiteit zijn en op dat moment van publicatie, besproken worden in de gemeenschap.

+

Engelse versie / English version: Transfer site opened to the public

Naast onze websites kan u ook broeder Marcus Ampe en Bijbelvorser vinden die een overstap maakten van MSNen Live Spaces naar Multiply om vervolgens bij WordPress terecht te komen.

Image representing Multiply as depicted in Cru...
Image via CrunchBase

++

Vindt ook:

 1. Onze begroeting op de Broeders site: Hello world!
 2. Beweging in de Ruimte
 3. Overgenomen en geïntegreerd in Multiply
 4. Bloggen in het Nederlands de moeite waard voor 9 landen?
 5. Overbrenging van Broeders in Christus
 6. Belgische Christadelphians Ecclesia Brussel – Leuven
 7. Broeder Marcus zijn overstap: Hallo Wereld
 8. Overstap van Bijbelvorser: Hello world!
 9. Einde van achtjarige Multiply relatie
 10. Bij de overdracht en start van de Bijbelstudenten: Belgische Bijbelstudenten:  Hallo Wereld + Welkomstwoord

+++

 

11 thoughts on “Transfer website geopend op Blogger

 1. Hopelijk zijn al de Multiply berichten verschenen op Christadelphians en Bijbelonderzoekers nu in veiligheid gebracht en zullen deze nu verder door geïnteresseerde gelezen kunnen worden.

  Het heeft heel wat voeten in de aarde en enkel dag en nachtelijke uren gevergd, maar uiteindelijk zijn de teksten met nieuwere aanvullingen nu te vinden (en hopelijk allemaal goed leesbaar) op de nieuwe website http://christadelphianworld.blogspot.be/

  Mag ik de hoop uitdrukken dat zowel Christadelphians als anders gelovigen dit werk zullen appreciëren en het materiaal zullen kunnen vinden om geboeid te lezen.

  Met vriendelijke groeten

  Like

 2. Fijn dat het mogelijk wordt gemaakt om artikelen vanuit een niet-trinitarisch oogpunt ter beschikking te blijven op het net, zodat ook andere schrijvers er naar kunnen linken in hun artikelen op het net.

  Like

Geef een reactie - Give a reaction

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.